top of page
Diepvriesmaaltijd: Vietnamese stoof koolhydraatarm

Diepvriesmaaltijden aan huis

Wilt u elke dag een gezonde maaltijd op tafel zetten, maar heeft u geen tijd of zin om iedere avond te koken? Eten met Wensen zorgt voor diepvriesmaaltijden aan huis, zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden.

 

Bestel direct uw diepvriesmaaltijden en gewenste dranken in onze webshop of vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

koolhydraatarmv2.png

Koolhydraatarm

tarwe-en-glutenvrij.png

Glutenvrij

melk-en-lactosevrij.png

Lactosevrij

veganistisch.png

Veganistisch

vegetarisch.png

Vegetarisch

Geen dieetwens.png

Geen dieetwens

Uiteenlopende diepvriesmaaltijden

Na een lange dag werken of op stap met uw kinderen, heeft u geen zin om nog boodschappen te doen en te bedenken wat de pot zal schaffen. Maar ook voor ouderen die zelf niet meer kunnen koken, is een diepvriesmaaltijd aan huis ideaal. Eten met Wensen zorgt daarom voor afwisseling bij u op tafel. We houden namelijk van variatie en creëren daarom constant nieuwe recepten. Zo geniet u iedere avond van iets nieuws en verrassends, zonder dat dit veel tijd, moeite en geld kost.

Snel en eenvoudig opwarmen

We bezorgen de maaltijden bij u aan huis, waarna u ze in de vriezer bewaart tot gebruik. Wilt u een van de maaltijden eten? Dan warmt u ze eenvoudig op. Hier zijn drie manieren voor:

In een pan

Haal uw maaltijden 6 uur van tevoren uit de vriezer en leg hem op het aanrecht, of leg ze 1 uur van tevoren in koud water. Hierna knipt u de zakjes open en doet u de maaltijd in een pan die op het vuur staat. Nadat uw maaltijd volledig is opgewarmd, legt u het op uw bord en kunt u het meteen opeten.

Sous-vide

Om uw diepvriesmaaltijden sous-vide op te warmen, haalt u ze ook voortijdig uit de vriezer. Nadat uw maaltijden zijn ontdooid, legt u de zakjes ongeopend in een pan met kokend water. Vervolgens verwarmt u ze 10 minuten lang op laag vuur, met het deksel op de pan. Knip hierna de zakjes open, leg de maaltijd op uw bord en geniet ervan!

In de magnetron

Laat uw diepvriesmaaltijden eerst ontdooien. Vervolgens legt u ze op een bord en stopt u ze 3 minuten in de magnetron. Hierna zijn ze volledig opgewarmd en bent u klaar om aan tafel te gaan. Hierna Eet smakelijk!

Het bewaren van uw diepvriesmaaltijden aan huis

Bestelt u graag in één keer meerdere diepvriesmaaltijden? Dat kan eenvoudig, want na ontvangst zijn uw diepgevroren maaltijden 3 maanden houdbaar. Zo kunt u een lange tijd voort met slechts één bestelling. Na ontdooiing van uw maaltijd raden we aan om hem binnen 3 dagen te nuttigen.

Geen verspilling

We verpakken onze diepvriesmaaltijden per portie voor één persoon. Zo voorkomen we verspilling van eten. Onze maaltijden zijn verpakt in plastic vacuümzakken die goed recyclebaar zijn.

Twijfelt u?

Weet u niet zeker of onze diepvriesmaaltijden wat voor u zijn? De voedingsconsulent van Eten met Wensen komt gratis bij u langs om het assortiment te laten zien en uit te leggen hoe het werkt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Maak direct een gratis afspraak met onze voedingsconsulent.

Uw diepvriesmaaltijd thuisbezorgd

Geen tijd voor boodschappen of om te koken? Geen probleem! Eten met Wensen bezorgt uw bestelde diepvriesmaaltijden tot aan uw deur. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, nemen we contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak. Bestel direct uw diepvriesmaaltijden.

Over ons
bottom of page